Šta će biti sa Rikardinjom? Oglasio se Terzić

1511960650_terza522590020170827183859.jpg

Po završetku prošle sezone, Crvena zvezda je užurbano krenula u renoviranje i jačanje tima za start kvalifikacija za Ligu Evrope, koji ih je čekao već krajem juna.

U tom periodu, kao najzvučnije Zvezdino pojačanje u medijima je predstavljen Brazilac Rikardinjo, od koga se mnogo očekivalo u novoj sezoni.

Međutim, omaleni fudbaler se nije snašao na Marakani i, bar do sada, nije opravdao značajan novac uložen u njegovo dovođenje.

U početku je i bio standardan, četiri puta uzastopno bio je starter (dva puta protiv Florijane i dva puta protiv Irtiša), ali to nije dugo potrajalo i kako je sezona odmicala, a Zvezda igrala sve bolje, Rikardinja smo sve ređe gledali na terenu.

Posle svega postavlja se pitanje koliko će se Brazilac još zadržati u Zvezdi. Svoj odgovor na slično pitanje u izjavi za ”Informer” dao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, koji je naglasio da u ovom trenutku ima druge prioritete.

”Statusi igrača, a među njima i Rikardinja, sad stvarno nisu tema.

Imamo utakmicu sa Kelnom koja je važna, imamo derbi, polusezona traje i tek kad to prođe pozabavićemo se statusom fudbalera.

Videćemo ko ide, ko ostaje. Zasad ništa ne diramo. Imamo mogo posla trenutno, ne znam šta ću pre”, izjavio je Terzić.

Dakle, sve će biti jasno posle Kelna, pa navijačima Zvezde ostaje da se strpe još nekih desetak dana.

Foto: Sportske.net/Filip Mitrović

Send this to friend