SL – Zvezdin artiljerac najbolji igrač 19. kola (video)

1512058986_igra__kola527876020171106095752.jpeg

Lider na tabeli domaćeg prvenstva savladao je u sredu ekipu Radnika (5:0) u okviru 19. kola. Najbolji pojedinac u ubedljivoj pobedi Crvene zvezde bio je Aleksandar Pešić koji je sa tri gola ponovo zaseo na čelo liste najboljih strelaca u Super ligi.

Nišlija je mesec započeo het-trikom na gostovanju Radničkom, a na isti način je “spustio zavestu” na novembar tako da ne čudi što mu drugi put u razmaku od tri nedelje u ruke ide titula igrača kola.

Aleksandar Pešić obeležio je jučerašnju utakmicu na stadionu “Rajko Mitić” sa tri postignuta gola i asistencijom, ali ne treba smetnuti s uma da je svom saigraču Branku Jovičiću prepustio izvođenje najstrože kazne u nadoknadi vremena i da je na taj način pokazao kakva je ljudina.

Zbog svega navedenog nije bilo dileme ko će nakon 19. kola poneti zvanje najboljeg pojedinca. Nagrada ide u zaslužene ruke i verujemo da će Aleksandar Pešić biti imenovan za najboljeg igrača Super lige u novembru.

Sa osam postignutih golova na tri prvenstvena meča u novembru Aleksandar Pešić je kompletirao mesec iz snova i u Zvezdi mogu samo da požele da nastavi u istom ritmu.

Foto: Sportske.net

Send this to friend