Real zabrinut zbog hajke, traži garancije pred Bajern!

1523951519_juventus-velika537252020180412091621.jpg

“Marka” piše da u Realu jasno prepoznaju problem koji je napravljen zbog penala u poslednjim sekundama, zahvaljujući kome su eliminisali Juventus.

Dosta je žuči prosuto u italijanskim i evropskim medijima, napravljena je hajka i u samom Španiji od katalonskim listova i to bi, prema mišljenju aktuelnog evropskog prvaka moglo da utiče na UEFA.

Bojazan je opravdana tim pre što je protiv Bajerna u prošlom odmeravanju snaga takođe bilo silnih primedbi na suđenje i isključenje Vidala.

Fudbaleri Reala na društvenim mrežama ističu da je u pitanju samo zavist, isto je rekao i Zidan, da je penal postojao i da Juve nema razloga da se buni, odnosno da se u javnosti vrši lov na veštice.

Ali, sudija meča bi mogao da bude pod pritiskom, upravo jer je stvorena atmosfera da je Real ukrao nešto i kako piše lust “antimadridizam” je na vrhuncu.

Oni će razgovarati sa predstavnicima UEFA, ali jasno da te garancije ne mogu biti date ni na koji način, na evropskoj kući fudbala je da izabere iskusnog sudiju koji će umeti da podlegne pritiscima.

“Osam puta smo u polufinalu u nizu, svima smo dosadili”, žale se u Madridu koji su titulu prvaka Evrope osvojili tri puta u poslednje četiri godine.

Uz to dodaju da se više o penalu priča u Španiji, nego u Italiji i da to govori o kakvoj se situaciji radi. Prst je uperen ka katalonskim medijima, Isko je komentarisao navode jednog novinara koji je penal nazvao krađom veka, kao sramotom, jer je isti novinar posle pobede Barselone protiv PSŽ od 6:1, takođe kontraverzne isto to krstio jednim od istorijskoh momenata u španskom sportu.

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Send this to friend