OPASNA KONKURENCIJA: Partizanov protivnik “otima” Ivanića Zvezdi?!

donald-bate.jpg


U Ljutice Bogdana su procenili – Mirko Ivanić je taj!

I nije nikakva tajna da bi ga crveno-beli rado videli u svom taboru. Do sada se smatralo da je jedini problem: kako ubediti BATE Borisov da ga za relativno male pare pusti u Beograd? Međutim, sada se u jednačinu uključila i druga nepoznata. Ukrajinski mediji javljaju da je Ivanića zaželeo i kijevski Dinamo!

Jasno je – Crvena zvezda finansijski ne može da se rve sa Dinamom, jer je to klub koji je umeo da igrače plaća i osmocifrenim sumama. Dijumersija Mbokanija je recimo platio 11.000.000 evra, Junes Belanda je koštao 10.000.000, gomila njih po 9.000.000…

Istina, posle svih onih ratnih zbivanja ni u Ukrajini više ne troše pare tako lako, ali su i sada i te kako platežno sposobni da bez preteranog natezanja izdvoje više od 2.000.000 za igrača koga žele. A već to je iznad Zvezdinih mogućnosti.

Do sada se doduše ni u Ukrajini ne pominje koliko bi BATE i tražio za crnogorskog reprezentativca iz Novog Sada. Zna se samo da je Dinamov šef struke, Belorus Aleksander Hackevič, prstom pokazao na Ivanićev lik.

On sam je na pitanje o svojoj budućnosti rekao: “Nemam komentar”. Ali bar o udvaračima ne mora da brine.

Podsetimo, BATE je za Ivanića Vojvodini platio obeštećenje od oko 1.000.000 evra. I te kako mu se vratilo na terenu. Videćemo koliko će i na računu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

The post OPASNA KONKURENCIJA: Partizanov protivnik “otima” Ivanića Zvezdi?! appeared first on MaxSport.

Send this to friend