Najseksi kriminalac se sudi sa bivšom zbog novca dok uživa sa bogatašicom

miks-600x315.jpg


Melisa Miks (33) zatražila je alimentaciju za sebe i svoju decu od bivšeg supruga Džeremija Miksa. Melisa tvrdi da Džeremi (33) mesečno zaradi milion dolara. Džeremi, kog su mediji prozvali ‘najseksi bivšim zatvorenikom’, odbija da plaća svotu koju ona traži jer kaže da zarađuje ‘samo’ šest hiljada dolara mesečno. U dokumentima koje je predao sudu, predlaže da plaća 418 dolara alimentacije za njihovog sina.

Melisa je medicinska sestra sa platom od 10.000 dolara. Miks tvrdi da ga je ona izdržavala dok su zajedno živeli.

Osuđeni kriminalac, koji je sada maneken, s Melisom je bio u braku osam godina, a rastali su se kada je ona videla fotografije Miksa u novinama na kojima se ljubi sa naslednicom Top Shop carstva, Kloi Grin (26).

Melisa će na sudu tražiti puno starateljstvo nad njihovim sinom.

– Slava mu je udarila u glavu. Svog sina ionako sada vidi samo dva puta mesečno – tvrdi medicinska sestra.

Miks tvrdi da Melisa ‘uludo’ troši njegove novce i da je nedavno bila na skupocenom tretmanu ‘pomlađivanja vagine’. Nova devojka bivšeg zatvorenika, Kloi, na glasu je kao ‘razmažena naslednica’ koja troši očev novac. Njegovo carstvo procenjuje se na 3.8 milijardi funti.

– Nikad nisam bio srećniji i da nema ni dolara u džepu, opet bih se zaljubio u nju – nedavno je kazao Džeremi i otkrio da je Kloi njega ‘uhvatila’. Grin ne štedi na svom novom dečku, pa mu često priređuje zabave na svojoj jahti i vodi ga na luksuzne godišnje odmore.

Send this to friend