Mihailo Ristić – Blistao je protiv Zvezde, a onda… (foto)

beta-j152sfjzgz640517612020170525090740.jpg

Mihailo Ristić je bio najveća opasnost po gol svog bivšeg kluba letos u Krasnodaru, kada je ruski predstavnik slavio sa 3:2 u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Usledio je revanš u Beogradu koji je Zvezda dobila sa 2:1 i plasirala se u grupnu fazu ovog takmičenja, ali tada Ristića nije bilo u sastavu Krasnodara.

Razlog je bila povreda koju je doživeo nekoliko dana ranije na gostovanju Rostovu i zbog koje nije igrao u narednih mesec dana.

Vratio se na teren 20. septembra, u porazu Krasnodara od Tomska, u Kupu Rusije, kada je odigrao 45 minuta, a od tada, pa sve do danas, odigrao je još samo jedno poluvreme, i to u porazu od CSKA u Premijer ligi Rusije.

Taj meč je odigran 14. oktobra u Krasnodaru, a u narednih pet Ristić je bio na klupi za rezerve i nije dobijao priliku da zaigra.

Jasno, povreda ga je odvojila od terena kada je bio u najboljoj formi i kada se nametnuo kao jedan od glavnih igrača Krasnodara, pa posle oporavka i dalje traži taj nivo igre kako bi opet dobio prilku da zaigra.

Nadamo se da će uskoro u tome i uspeti.

Screenshot, rezultati.com

Foto: Beta/BranislavBožić/Mo

Send this to friend