Liverpul i Juve u borbi oko još jednog potpisa

sporting640529291020171129111123.jpg

Juventus je odavno pokazao interesovanje za fudbaler Liverpula Emrea Džana. “Bjankoneri” u vezisti “Redsa” vide zamenu za iskusnog Samija Kediru, koji bi narednog leta mogao da se preseli u MLS ligu.

Nemačkom reprezentativcu iz redova tima sa “Enfilda” ističe ugovor na kraju sezone, te će se u narednih šest meseci “Stara dama” boriti sa Liverpulom oko njegovog potpisa.

Kako prenosi portugalska “A Bola”, ova dva kluba vodiće borbu na još jednom frontu.

Naime, Juve i Liverpul su pokazali interesovanje za portugalskog reprezentativca iz redova lisabonskog Sportinga, Želsona Martinsa.

Juve se već dva puta ove sezone susreo sa “Lavovima” u Ligi Šampiona, pa su tako dva puta na delu videli Martinsa, koji im je skrenuo pažnju.

Ovaj 22-godišnji Portugalac igra vrlo dobro ove sezone, postigao je pet golova u Primeiri, jedan u Ligi Šampiona, a Juve bi već u januaru mogao da pokuša da ga preseli u svoje redove.

U Liverpulu se nadaju da se to neće desiti, kako je Klop takođe bacio oko na Portugalca, a “Redsi”, za razliku od Juventusa, na planiraju da ga angažuju u zimskom prelaznom roku već narednog leta.

Foto: EPA-EFE/JOSE COELHO

Send this to friend