Lalatović se pred Mladost opet osvrnuo na Zvezdu: ''U svemu tome mi smo pobednici'&#0…

1511878275_beta-d33vq0mtsp375650529030020171125124643.jpg

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da su se njegovi fudbaleri “ispraznili” protiv Crvene zvezde i da su imali veoma malo vremena da se spreme za Mladost.

“Imali smo malo vremena da se spremimo za utakmicu. Mnogo smo se ispraznili protiv Crvene zvezde u pokušaju da napravimo dobar rezultat.

Nismo u tome uspeli i evo posle dva dana igramo sa Lučanima koji imaju možda jedan od najiskusnijih timova u ligi sa odličnim trenerom Neškom Milovanovićem.

On je prekaljeni supreligaški trener kog ja jako cenim kao stručnjaka. Teško gostovanje za nas”, rekao je Lalatović pred utakmicu.

Čukarički će u sredu od 17.00 gostovati ekipi Mladosti u Lučanima u 19. kolu Super lige Srbije.

Lalatović se osvrnuo na utakmicu za vikend u kojoj su njegovi fudbaleri vodili, ali na kraju izgubili od lidera na tabeli Crvene zvezde.

“Smatram da smo u svemu tome mi pobednici, igrali su fenomenalno. Rekao sam igračima da je Zvezda izvela najjači mogući sastav protiv Čukaričkog, što je pokazatelj da su se pribojavali naše ekipe, a razlog su dobre partije mojih igrača.

Rekao sam im i da su u 90 minuta pokazali da su ravnopravan protivnik. Ako je Zvezda i bolja u nekim segmentima to je vrlo mala razlika i to za strance. Ovako smo egal i jako sam ponosan na svoj tim i klub za koji radim”, rekao je Lalatović.

Trener Čukaričkog je kazao da je duel sa Zvezdom zaboravljen i da će njegovi fudbaleri pokušati da se pokažu u što boljem svetlu u Lučanima kako bi se “još više digli i pokušali da ostvare povoljan rezultat.

Lalatović je naveo da će Mladost u predstojećoj utakmici dati sve od sebe da prekine seriju bez pobede, a njegovi fudbaleri žele da nastave sa dobrim igrama i serijom rezultata.

Foto: Beta/Branislav Božić/Ds

Send this to friend