KAMP DEJANA STANKOVIĆA NA ZLATIBORU: Dolaze SVETSKE legende!

stankovic-dejan.jpg


Rekorder po broju utakmica za fudbalsku reprezentaciju Srbije Dejan Stanković najavio je organizaciju kampa za decu na Zlatiboru, gde će sa mališanima raditi najbolji treneri, a imaće priliku i da upoznaju legende poput Siniše MIhajlovića, Marka Materacija i Kristijana Kivua

– Ideja nije nova, niti u mojoj glavi, niti je to novost na “fudbalskom tržištu. Kampova ima i biće ih, a ja mislim da je sjajno da svaki bivši sportista pokuša da kroz svoj rad sa decom vrati delić onoga što je nekada, u detinjstvu i sam dobio. Stalno ponavljamo da ima mnogo talenata i da im treba dati šansu i uslove za rad. To je ono što želim – izjavio je Stanković.

POSLE OVOGA ĆE IZBITI HAOS: Novo ODUZIMANJE bodova Zvezdi i Partizanu?! (VIDEO)

Kako je naveo, želja mu je da što više dece dođe u kontakt sa fudbalom, kvalitetnim trenerskim radom, da se upozna sa ispravnim ponašanjem u grupi, da svako dete nauči šta je fer -plej, poštovanje rivala, a šta je pravilna ishrana i sportski način života.

– “DEKI 5” je kamp koji svakom dečaku i devojčici može da ponudi kompletno uživanje u fudbalu i svemu što fudbal prati. Jer, odavno je jasno da fudbal nije samo “teranje lopte”. Mnogo je više od toga. Zato ćemo se potruditi da kamp bude više od igre. Želim da deca budu nasmejana, da na fudbalskom terenu budu srećna i zadovoljna onim što rade.

Stanković koji je igrao za Crvenu zvezdu, Lacio i Inter i osvojio mnoštvo trofeja, uključujući i Ligu šampiona, najavio je dolazak nekadašnjih saigrača i prijatelja.

VREME ZA RASTANAK: Marsijal NAPUŠTA Junajted!

– Mnogi moji prijatelji su mi već rekli da će biti gosti kampa, neki se javljaju i da rade sa decom, neće da dolaze samo na izlet. Biće imena kao što su Nenad Milijaš, Marko Pantelić, Saša Ilić, Ivan Tomić, Marko Materaci, Kristijan Kivu, Siniša Mihajlović, Bratislav Živković, Nenad Sakić, Darko Lazović, Ivica Dragutinović, Danko Lazović i mnogi drugi. Stručni koordinator kampa je Nebojša Milošević, trener sa 20 godina iskustva, fakultetskom diplomom, a pre svega sjajan čovek, što mi je bilo najvažnije. Želim da sa decom rade oni koji imaju iskustva u tome i koji su naučili da rade sa osmehom – zaključio je Stanković.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

The post KAMP DEJANA STANKOVIĆA NA ZLATIBORU: Dolaze SVETSKE legende! appeared first on MaxSport.

Send this to friend