FK Novi Pazar – Hoće li Skupština potvrditi odluku o istupanju?

np529275020171128194900.jpeg


Odluka Upravnog odbora FK Novi Pazar data je Skupštini na razmatranje, a najviši klupski organ odlučiće da li će plavo-beli napustiti Prvu ligu Srbije.

Ono što smo doživeli u Dobanovcima, kroz to smo prolazili u Srpskoj, Super i Prvoj ligi. Važno je da se čuje i naš glas. To što se dešava, najviše šteti fudbalu. Ništa novo, svakog vikenda imamo pojave poput sedenja nezadovoljnih igrača po terenu. Čekamo verifikaciju i potvrdu skupštine, koja je zakazana za 8. decembar“, naveo je Hadžifejzović.

Upravni odbor Novopazaraca odlučio je da klub napusti takmičenje u Prvoj ligi Srbije zbog nezadovoljstva suđenjem Đorđa Maksimovića na utakmici protiv Budućnosti u Dobanovcima, koja je završena rezultatom 1:1.

Ne zameramo mu samo zbog katastrofalnog suđenja, već i zbog činjenice da nije postupio po pravilima i prekinuo utakmicu posle skandiranja osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću“, dodao je Hadžifejzović.

On je istakao da je gradska uprava obezbedila ambijent i fudbalsku infrastrukturu po najvišim standardima, ali da se kod čelnih ljudi pojavio strah.

Taj strah opravdan. Ulažu se velika sredstva, a učestvujemo u takmičenjima sa unapred poznatim ishodom. Fudbal je izgubio smisao, pobednik se zna unapred, kao i ko će da ispadne“, ocenio je Hadžifejzović.

Send this to friend