Časopis Bankar i šesti put proglasio Intezu najboljom bankom u Srbiji

the-banker_1512047893.640x360_rss-600x315.jpg


Britanski finansijski časopis Bankar (The Banker) dodelio je Banci Inteza nagradu za najbolju banku u Srbiji u 2017. godini, saopštila je danas ta banka.

Priznanje za banku godine dodeljuje se na osnovu analize brojnih parametara uključujući aktivu i adekvatnost kapitala, tehnološka unapredjenja, inicijative preuzete u odnosima sa klijentima.

„Ova prestižna nagrada časopisa Bankar, koju je Banka Inteza dobila već šesti put, potvrda je našeg uspešnog poslovanja koje traje duže od jedne decenije. Protekle godine smo i pored zahtevnog tržišnog ambijenta ostvarili izuzetne rezultate, pre svega u segmentu građjana, ali i preduzetnika i malih i srednjih preduzeća, na taj način pružajući doprinos oporavku ekonomske aktivnosti u zemlji“, kazala je predsednica Izvršnog odbora Banke Inteza Draginja Djurić.

Pored nagrade za najbolju banku u Srbiji, medjunarodna bankarska grupacija Intesa Sanpaolo, u okviru koje posluje Banka Inteza, dobila je nagradu časopisa Bankar i za banku godine u Italiji i Hrvatskoj.

(Beta)

Send this to friend