''Brđani'' prelomili, ovo je njihova konačna odluka!

1523962318_cuka518939020170613120955.jpg

Posle utakmice između Čukaričkog i Radničkog, koju su Nišlije dobile na Banovom brdu sa 3:2 prošlog vikenda, došlo je do burnih reakcija u redovima ”Brđana”, pa je za danas zakazana  konferencija za medije na kojoj je trebalo da se saopšti odluka da li će klub nastaviti takmičenje do kraja sezone.

Podsetimo, prethodnih dana, direktor kluba Vladimir Matijašević je najavio i mogućnost istupanja iz lige, ali i da ekipa preostale utakmice odigra sa omladincima u sastavu.

Zato se sa nestrpljenjem čekalo njegovo današnje obraćanje javnosti, a suština onoga što je Matijašević rekao novinarima je da klub ostaje i u Superligi i u Kupu Srbije, ali od FSS traži da se reši problem sa sudijama.

“FSS podržavamo u potpunosti, ali sudijama se mora stati na put. Ovaj problem mora da se reši”, poručio je Matijašević.

On je potom pristunim novinarima pročitao pismo vlasnika kluba Dragana Obradovića u kome se obrazlaže ova odluka.

Nakon razgovara sa vlasnikom kluba, 30 profesionalnih igrača, više od 300 iz omladinskog pogonoa i više od 100 sportskih radnika, doneli smo odluku o nastavku učešća u takmičenju kupa i Super ligi. Kao odgovorni ljudi prema pojedincima i porodicama onih koji žive za fudbal i od fudbala na pošten način, do daljnjeg ćemo nastaviti učešće u onome što predstavlja elitni fudbal u Srbiji danas…

…Kao što nismo ni do sada, razloge za kažnjavanja komentarisanjem Fudbalskog saveza Srbie nećemo dati i dalje, niti ćemo bilo šta što ima veze sa radom i odnosom FSS komentarisati do kraja prvenstva.

Našim rivalima u borbi za mesto tza Evropu želimo puno uspeha, sreće i časti, jer nekada baš čast bude ono što nedostaje da bi se ostvarili veliki rezultati“, piše u pismu Obradovića.

Pripreme za sutrašnju Kup utakmicu sa Partizanom su uveliko u toku, a nešto o tome čitajte u prilogu.


Foto: fkcukaricki.rs

Send this to friend